İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 17 Aralık 2022 181 Görüntüleme

İYİ PARTİ TARSUS AKKOZA MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde kongreye giden İYİ parti, Tarsus ilçe başkanı Genç avukat Burak Özdil olmuştu. Özdil görev dağılımının ardından, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretler kapsamında Akkoza Medya Grubumuzu da, Yöneticileri ve kurmayları ile birlikte ziyaret etti.
Ziyarette İyi Parti Tarsus ilçe Başkanı Av. Burak ÖZDİL’e İlçe Sekreteri Nihat GİDER, İlçe Muhasibi Ersin TÜRKMEN, Siyasi işlerden sorumlu Başkan yardımcısı Ali Buğra GAZİ ve Yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Atilla ŞAHİN eşlik etti.
Akkoza Grubu Ceo’su Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile Memleket ve güncel konular üstüne sohbetin ardından stüdyomuza geçildi. Tarsus İyi Parti İlçe Başkanı Av Burak Özdil önümüzdeki günlerde stüdyo konuğumuz olarak sorularımızı cevaplayarak çalışmaları hakkında detaylı bilgiler paylaşacak ve gündemimizi değerlendirecek.
Sayın Özdil’e, Kurmaylarına ve yönetici arkadaşlara bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster