Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 3 Ocak 2024 53 Görüntüleme

İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ BURHANETTİN KOCAMAZ’IN MERSİNİN KURTULUŞUNU KUTLAMA MESAJI

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı :

” Sevgili Dostlar;

Bugün 3 Ocak Mersin’imizin Fransız işgalinden kurtuluş günü. Hepimize kutlu olsun.
Bize bu zafer ve gurur gününü yaşatan,bu coşkulu törenleri yapmamıza vesile olan tüm ecdadımızı saygı ve minnetle anıyor, Aziz Atatürk başta olmak üzere Allah cümlesinden razı olsun diyorum.
Bu vesile ile şehitlerimize rahmet, ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimize de mağfiret diliyorum. Allah’ım bu Aziz Vatan topraklarını bir kez daha ve ila nihayi hain düşman çizmelerine çiğnetmesin! Milletimize de tekraren kurtuluş mücadelesi verdirtmesin. Amin.
Bizlerde Atalarımızın canları ve kanları pahasına Vatan yaptığı bu topraklara ve güzel Mersin’imize hep birlikte sahip çıkalım. Atamızın 17 Mart 1923 tarihinde Mersin’i ziyaretleri esnasında biz Mersinlilere talimatı olan “Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız” sözünü asla aklımızdan çıkarmayalım ve Mersin’i hak ettiği noktalara hep birlikte taşıyalım.
Mersin’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazi olup ahirete intikal eden kahramanlarımızı saygı, hürmet ve minnetle anıyorum.
Rabbim bu Millete tekrar bir Kurtuluş mücadelesi yaşatmasın ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalsın.
Ne mutlu ki,Mersin’liyim diyene. Ne mutlu Türk’üm diyene.
Allah’a emanet olunuz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster