Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 26 Ağustos 2024 28 Görüntüleme

İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ BURHANETTİN KOCAMAZ “VATANDAŞLARIMIZDA DÜZE ÇIKMA UMUTLARI AZALMAKTA VE GENEL BİR KARAMSARLIK HAKİM”

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) tatile girmesiyle vekillerde soluğu memleketlerinde aldı.  Çalışmalarını Mersin’de sürdüren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, seçim bölgesindeki çalışmalarına ağırlık vererek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, halkla kucaklaşıp, gençlerle sohbet etti.

Genel Kurul’da hem Türkiye’nin hem de seçim bölgesi Mersin’in sorunlarını dile getiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, TBMM’nin tatile girdiği Ağustos ayı itibariyle Mersin merkez ve tüm ilçelerinde vatandaşlarla buluştu, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretine Anamur merkezde Kooperatif ve oda ziyaretinde bulunan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Anamur’un yayla ve çevresindeki yerleşim yerlerinde halkla buluştu, dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek, ilgililere iletmek üzere notlar aldı.

“BU SİSTEMİN SÜRDÜREBİLİRLİLİĞİ MÜMKÜN DEĞİL, SİSTEMİ BOZANLARIN DÜZELTMESİ DE OLASI DEĞİL”

Anamur İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı, önceki dönem İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ve Teşkilatla birlikte sabahtan akşama kadar ziyaretlerine devam eden Milletvekili Kocamaz, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Anamur Esnaf Sanatkarlar Odası, Anamur Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret gerçekleştirerek esnaf ve sanatkarların durumu hakkında başkanlardan bilgi aldı.

Seçimden seçime değil, her dönem vatandaşlarla bir arada olduklarını ifade ederek açıklamalarda bulunan Milletvekili Kocamaz, “Verilen yetki ile halkımızın sorunlarını, talep ve önerilerini dinliyor, çözümü hususunda gerekli görüşmeleri yerinde yapıyoruz. Devamlı gündeme taşıdığımız sıkıntılar Anamur’da da mevcut. En önemlisi her geçen gün düze çıkma umutları da azalmakta ve genel bir karamsarlık hakim. Konuşmalar ve sıkıntılar karbon kağıdı koyulmuşçasına bire bir aynı. Enflasyona bağlı satılan malın yerine yenisinin konmasındaki güçlük, kredi faiz oranları, POS cihazı kesintileri. Sabit gelirlilerin, emeklilerin, memurların, asgari ücretlinin satın alım gücündeki düşüş esnafımızı da direkt etkilemekte. Girdiler artarken satışlar aksine her geçen gün azalmakta. Bu sitemin sürdürebilirliliği mümkün değil, sistemi bozanların düzeltmesi de olası değil. Vatandaşlarımızın içerisinde bulunduğu zorlukların farkındayız, bunların çözümü için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

“ESNAF VE VATANDAŞLAR ENFLASYON, HAYAT PAHALILIĞINDAN VE HER GEÇEN GÜN DÜŞEN ALIM GÜCÜNDEN KAÇAMIYOR”

Milletvekili Burhanettin Kocamaz daha sonra Anamur İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz ile birlikte Abanoz ve Kaş yaylalarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti onların görüş ve taleplerini dinledi, hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar diledi.

Kocamaz,”İnsanımız yaptıkları yayladan dahi zevk almaz hale gelmiş, tencereye koyacak eti geçtik artık sebze bile zor alır duruma düşmüş. Esnaf ve vatandaşlar enflasyon canavarından, hayat pahalılığından ve her geçen gün düşen alım gücünden kaçamıyor” dedi.

Esnaf ve halk ile iç içe çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirten İYİ Parti’li Kocamaz, bu ziyaretlerin, vatandaşların sorunlarını daha yakından anlama ve gerekli çözüm önerilerini geliştirme fırsatı sağladığını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster