İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 27 Ekim 2022 211 Görüntüleme

İŞ BANKASI’NIN HASAT ZAMANI ÖDEME İMKANLI KREDİSİ İLGİ GÖRDÜ

Türkiye İş Bankası’nın A.Ş. Tarsus Şubesi ve Tarsus Ziraat Odası İşbirliği ile düzenlenen 116. Çiftçi Buluşması etkinliğinde Tarsus ilçesi çiftçilerine, Tarım Bankacılığı alanındaki ürün hizmetleri ve finansman ihtiyaçları için Tarım Kredileri tanıtımı yapıldı. Ayrıca tarım Üreticileri için T. C. İş Bankasının yeni İmece Kartının kullanım alanları anlatıldı.

Konferans, T. C. İş Bankası Genel Müdürlüğü Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü’nden Tarsus’a gelerek sunum yapan Mutlu YENİCE ve Yusuf ÖZTÜRK, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis AVCI, Muhtarlar ve Tarsuslu Çiftçiler ile İş Bankası Adana Satış Bölge Müdürlüğünden Tarım Satış Müdür Yardımcısı Erhan ÖZHAN, Ticari Satış Müdür Yardımcısı Yıldırım YILDIZÇELİK, Bireysel Satış Müdür Yardımcısı Levent TOPÇU’nun katılımı ile gerçekleşti. İş Bankasının düzenlediği 116. Çiftçi Buluşması etkinliğine Tarsuslu Çiftçiler yoğun ilgi gösterdi.

 

 

Türkiye İş Bankası Tarsus Şube Müdürü Muttalip BAĞCI başlangıç konuşması sonrası, Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü’nden Mutlu YENİCE tarafından yapılan sunumda ise İş Bankası’nın üreticilere yönelik başta hasattan hasada ya da kurbandan kurbana yılda bir defa ödemeli uygun faiz oranlı tarım kredileri hakkında bilgi verildi.

İmece Kart, İmece Mobil, Tarsim Sigortaları gibi ürünleri anlatılırken, üreticilerin finansal anlamda farkındalıklarını yükseltmek üzere girdi maliyetlerini düşürmek, gelir gider dengelerini nasıl sağlayacakları ve finans kuruluşlarını ne şekilde kullanırlarsa faydalarına olacağı konularında eğitim niteliğinde bilgiler aktarıldı.

İş Bankası’nın üreticinin tüm finansal ihtiyaçları için destek olduğu, uygun fiyat ve teminat koşullu kredi ve İmece Kart imkânı sağladığı belirtilirken, İŞCEP üzerinden Anında Tarım Kredisi ürünü ile 50.000 TL’ye kadar anında kredi kullanmalarının mümkün olduğu ifade edildi. Ayrıca tarımsal üreticilere dijital çözümlerle buluşturarak gübreleme, sulama ve uydu servisleri sunan İmece Mobil uygulaması hakkında bilgi aktarımı da yapılarak üreticilere teknoloji kullanılarak verim artışı sağlayabilecekleri fırsatlar sunuldu.

Tanıtımlar ve konuşmalar sonrasında yemek ikramı ve promosyon dağıtımının ardından etkinlik sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster