Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 21 Temmuz 2023 118 Görüntüleme

İRANLI DARYOOSH RİYAHI DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN TARSUS’A YÜRÜDÜ

İranlı Akademisyen Daryoosh Riyahı, “Dünyada Açlık ve Savaş Olmasın, Daha Adil Bir Yaşam “düşüncesi ile ‘Hadi Dünyamız İçin’ sloganıyla farkındalık oluşturmak için 26 Mayıs’ta Kayseri’den yola çıkarak yürümeye başladı.
Yürüyüş rotasında “Medeniyetler Başkenti“ Tarsus’a geldi.
Tarsus’ta konaklamak için gerekli birimlere resmi başvurusunu yapan Sayın Riyahı, Tarsus Belediyesi tarafından Karavan Park’a yerleştirildi.Tarsus Belediyesi Karavan Park Yöneticisi İsmail Susur, İranlı akademisyen Riyahı’ye konaklaması için uygun bir yer belirleyerek yemek, banyo gibi kişisel ihtiyaçları konusunda ve zarar gören valizini yenileyerek yardımcı oldu.
Tarsus Belediyesi ve Tarsusluların kendisine sıcak ve misafirperver davrandığını belirten Daryoosh Riyahı, Tarsus Belediyesi ‘ne ve kendisine yardımcı olan herkese teşekkür ederek, amacının Dünyaya sesini duyurmak ve farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster