Ana Sayfa Eğitim, Gündem 18 Ekim 2024 1 Görüntüleme

İNOVATİF ve GİRİŞİMCİ TOPLUM DERNEĞİ’NDEN AKKOZA’YA ZİYARET

İnovatif ve Girişimci Toplum Derneği (İNOGİT) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gürel, Başkan Yardımcısı Vedat Oyuklu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Ezer ve İlhan Daşdemir, Akkoza Medya Grubumuzu ziyaret etti.
Ziyarette Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile bir araya gelen İNOGİT heyeti, derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Ziyaret sırasında Başkan Hüseyin Gürel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yurt dışında katıldıkları eğitim ve projelerden, Erasmus programı kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsederek hedeflerini paylaştı.
Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu ise, İNOGİT’in çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, Akkoza Medya olarak bu tür projelere her zaman destek vereceklerini ifade etti.
Eğitime ve gençlerin gelişimine katkı sunmaya yönelik projeleri destekleyeceklerini vurgulayan CEO’muz Selenoğlu, “Tarsus’un gelişimi için her zaman elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster