İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 5 Şubat 2024 42 Görüntüleme

İDEAL BASKETBOL HATAY’DA DEPREMZEDE SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Şubat 2023’de ülkemizin başına gelen deprem felaketinde en büyük zararı gören Hatay olurken, o zamandan bu zamana Hatay için herkes tek vücut oldu.

İdeal Basketbol Akademi depremin 1.yılı münasebetiyle Hatay ilinde bulunan tüm branştan lisanslı Sporcular ile bir araya gelerek, sportif aktiviteler, psikolog görüşmeleri, yüz boyama, resim çizme, Hacivat Karagöz gösterileri ile beraber sponsorlar desteği ile lisanslı sporculara ayni yardımlar yapılarak bir gün de olsa Hataylı depremzede kardeşlerimizin yüzlerini güldürmeye çalıştı.

İdeal Spor Kulübü Başkanı ve Basketbol Antrenörü Ahmet Daşcı yaptığı açıklamada; “Geçen yıl ülkemizin başından geçen çok büyük bir felaketti Hatay ilimiz çok büyük kayıplar yaşamıştır onların bir nebze de olsa gönüllerini almak için aylardır sürdürmüş olduğumuz organizasyonda Hataylı lisanslı sporcu kardeşlerimizle bir araya geldik.

Organizasyonda yardımcı olan şehrin mülkü amirlerine müdürlerine çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Allah ülkemizin başına bir daha böyle felaketlerin gelmemesini dileriz.”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster