Ana Sayfa Gündem 5 Mart 2024 26 Görüntüleme

İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN ALİ YERLİKAYA’NIN BAŞKANLIĞINDA, GÜVENLİK VE ASAYİŞ KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan; İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın başkanlığında, Bakan Yardımcıları, 81 İl Valileri, Bakanlık Bürokratları, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları ve Sahil Güvenlik Komutanları’nın iştirakiyle Video Konferans Sistemi (VKS) yoluyla gerçekleştirilen Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’na katıldı
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimi güvenlik tedbirleri başta olmak üzere; terör, organize suç örgütleri, uyuşturucu, düzensiz göç,dolandırıcılık,hırsızlık ve siber suçlarla mücadele, güvenlik ve asayiş ile ilgili diğer hususlarının ele alındığı toplantıya Mersin İlimizden video konferans yoluyla; Valimiz Ali Hamza Pehlivan ile birlikte İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdür V. Muhsin Erdoğan ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutan V. Albay Oğuz Eryılmaz katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster