Ana Sayfa Gündem 3 Haziran 2024 49 Görüntüleme

İÇİŞLERİ BAKANI SAYIN ALİ YERLİKAYA İLE ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI SAYIN MEHMET ÖZHASEKİ’NİN BAŞKANLIĞINDA VKS YOLUYLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında, her iki Bakanlığın Bakan Yardımcıları ve bürokratlarının; Video Konferans Sistemi (VKS) yöntemiyle ise kıyı şeridinde bulunan 28 İl Valisi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlerinin katılımıyla; vatandaşlarımızın denizlerimize daha rahat ulaşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen ‘Denizler Halkındır’ projesi kapsamında gerçekleştirilen toplantıya katıldı.
Toplantıya Mersin İlimizden Valimiz Ali Hamza Pehlivan ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hüseyin Özgür Yalçın da katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster