İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 23 Aralık 2022 483 Görüntüleme

HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN TARSUS’TAN KAYMAKAM KADİR SERTEL OTCU’YA ZİYARET

Hürriyetçi Eğitim Sen Tarsus ilçe başkanı Talip ÖZDEMİR ve Yönetim Kurulu Tarsus’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında (23.12.2022) cuma günü Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’yu ziyaret etti.

Ziyarette Hürriyetçi Eğitim Sen Tarsus Şube Başkanı Talip ÖZDEMİR’e Yönetim Kurulu Üyeleri; Betül EKER, Ali Murat ÖZDEMİR , Ahmet KURT ve Yahya ŞİMŞEK eşlik etti.

Tarsus Kaymakamı Sayın Kadir Sertel OTCU’yu makamında ziyaret eden Hürriyetçi Eğitim Sen Tarsus Yönetimi, ziyarette Hürriyetçi Eğitim Sen’in 13 Aralık 2022 de 1 yaşına girdiğini ve şu an 20.000 e yakın üyesi ile Eğitim kolunda 5. büyük sendika olduğu vurgulandı. Sendikanın amaçları ve çalışmaları hakkında Kaymakam Otcu’ya bilgi verilmesinin yanı sıra, eğitim ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Başkan Talip Özdemir Sayın Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster