İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Siyaset, Tarsus, Yaşam 22 Ekim 2022 333 Görüntüleme

HÜDA PAR’dan TARSUS SANAYİ SİTESİNE ESNAF ZİYARETİ

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış beraberinde’ki bir heyetle birlikte Sanayi esnafını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Heyet, Sanayi esnafının sıcak ilgisiyle karşılandı.
Sanayi Esnafını dinleyen Tanış “girdi maliyetlerinin dışa bağımlılık yüzünden pahalı olduğu ve malzeme tedariki konusunda esnafın sıkıntılar yaşadıklarını” söyledi
Tanış, devamında “Buradan yetkililere sesleniyoruz! Esnafımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları ve mağduriyetlerini bir an önce giderin.” dedi.
Esnaflar, iş durumundan şikâyetçi. Son zamanlarda gelen üst üste zamların yüzünden alışverişlerin canlı olmadığını ve gençlerin işsiz olduklarını belirttiler. “Bizler de bize iletilen tüm sorun, sıkıntı ve önerileri not ettik. İnşallah elimizden geldiğince çözümler üretmeye çalışacağız. İnşallah haftalık ziyaretlerimiz devam edecek.” diye belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster