Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 18 Aralık 2023 53 Görüntüleme

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığı, Gazze Direnişi’ne Destek İçin Bisiklet Turu Düzenledi

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığı, Gazze’de devam eden direnişe desteklerini göstermek amacıyla bir bisiklet turu düzenledi. Gençlik kollarıyla bir araya gelen parti üyeleri, Eski Cami (Makam Camii) önünden başlayarak çarşı içinde motosiklet ve bisiklet turu gerçekleştirdi.

Turun ardından Cumhuriyet Meydanı’nda bir basın açıklaması yapıldı. HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış’ın selamlama konuşmasının ardından basın açıklamasını parti üyesi Erhan Doğan okudu. Doğan, 7 Ekim sabahı Filistin direniş hareketleri tarafından gerçekleştirilen operasyonun, işgalci siyonistlerin bozguna uğrattığını hatırlatarak, operasyonun titizlikle yürütülmesinin, direnişçilerin terör şebekesine tarihi bir ders verdiğini vurguladı.

Basın açıklamasında, siyonist terör şebekesinin uluslararası savaş hukukunu ve insanlık değerlerini yok sayarak sivil halka yönelik vahşi saldırılarına dikkat çekildi. Doğan, bu saldırılar sonucunda binlerce Filistinlinin hayatını kaybettiğini belirtti. Doğan, dünya genelinde 7 Ekim sonrasında işgal rejimi karşıtlarının meydanlara çıkarak Filistin halkının yanında olduklarını ilan ettiğini söyledi.

Siyonist terör şebekesine hizmet eden firmalara ve ürünlere karşı boykot bilincini vurgulayan Doğan, “Özellikle tüm esnafımız siyonistlere destek veren firmaların mallarını alıp satmamalıdır.” çağrısında bulundu. Doğan, basın açıklamasını Gazze’deki katliamlara karşı duyarlılık gösteren herkesi, meydanlarda ve sosyal medyada direnişe destek olmaya çağırarak sonlandırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster