İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 26 Şubat 2024 173 Görüntüleme

HÜDA PAR Tarsus Belediye Başkan Adayı Aslan Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

HÜDA PAR Tarsus Belediye Başkan adayı Servet Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Şehitishak, Anıt, Mithatpaşa ve Gazipaşa mahallelerinde esnafları ziyaret etti.
31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimi kapsamında HÜDA PAR Tarsus Belediye Başkan adayı Servet Aslan, beraberindeki heyetle birlikte dün Şehitishak MH, Anıt MH, Mithatpaşa MH, ve Gazipaşa mahallesinde esnafları ziyaret etti.
Ziyarette Aslan, esnafın sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, destek istedi. Kendilerine yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dillendiren esnaf, ekonomik olarak zor günler yaşadıklarını söylediler.
Esnafı tek tek ziyaret eden Aslan, kahvede oturarak halkla birlikte çay içip, destek istedi. Aslan, esnaf ve halka çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster