Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 2 Mart 2024 95 Görüntüleme

Hayırlı Olsun… Ortam Emlak & Otomotiv Tarsus’ta Açıldı

Ortam Emlak ve Otomotiv, Tarsus’ta coşkulu bir açılışla Şehitler Tepesi Mahallesi’nde (İncirlikuyu mevkiinde) 2 Mart 2024 Cumartesi günü açıldı ve hizmete başladı
İşletmeciliğini Şemsettin Gümüş ve oğullarının üstlendiği Ortam Emlak ve Otomotiv’in açılışına Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım, Akdeniz Belediye Başkan Adayı Emrah Şimşek, Tarsus İlçe Başkanı Hasan Atay, Meclis üyesi adayları, dostlar ve sevenler katıldı.
Açılışta Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım şunları söyledi: “Değerli arkadaşlar, evet, genç kardeşimiz işletme sahibi sayın Ramazan Gümüş’ü, Tarsus’a kazandırmış olduğu yeni işletmesinin açılışını yapmak için burada toplandık. Sizlerin şahitliğinde Rabbim kendisine hayırlı işler nasip etsin, bol kazançlar nasip etsin” diyerek alkışlar eşliğinde açılış kurdelesinin kesimini gerçekleştirdi.
Biz de Akkoza olarak, güzel kentimiz Tarsus’a yeni açılan Ortam Emlak ve Otomotiv işletmesine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster