İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 22 Şubat 2024 40 Görüntüleme

HAYDAR ARATEKİN ; “Birliğin Gücüyle Başaracağız DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Belediye Meclis Üyeliği için yola çıkan Ak Partilinin sevilen isimlerinden Haydar Aratekin Meclis üyeliği ile ilgili kamuoyuna bir açıklama paylaştı
Aratekin : “sözlerine değerli dostlarım diyerek : Belediye Meclis Üyesi Adaylığım sürecinde bana destek olan başta ARATEKİN AİLESİNE, Ak Parti İlçe Başkanı ve Teşkilatına, değerli dostlarıma ve basın mensuplarına teşekkür ederim.
Şansımın listede olup olmamasının hiç de öneminin olmadığını belirterek, listede varmış gibi çalışacağımı ifade etmek isterim.
Davamızın ve Cumhur İttifakı’mızın sonuna kadar arkasında olduğumu bir nefer olarak belirtmek isterim.
Makam ve mevkiler geçicidir; bu uğurda Büyükşehir’de Serdar Soydan Başkanımız ve Tarsus’ta Mahmut Tat Başkanımızın belediye başkanı olması için son güne kadar destekleyeceğimi bütün kamuoyunun bilmesini isterim. Birliğin gücüyle başaracağız, durmak yok yola devam” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster