Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 12 Temmuz 2024 120 Görüntüleme

HASAN ŞEMSİ’DEN EĞİTİME DESTEK

Berdan Civata A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şemsi’den Eğitime Büyük Destek
“Başarılı Öğrencilere Ödül Töreni Düzenlendi”
Berdan Civata A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şemsi, firmalarının başarı ve sosyal yardım prosedürü kapsamında, firma personellerinin başarılı olan çocuklarına özel bir ödül töreni düzenledi. Berdan Civata Fabrikası’nda Hasan Bey’in makamında gerçekleştirilen törende gurur verici ve duygusal anlar yaşandı.

Başarıya Teşvik ve Eğitime Destek
Hasan Şemsi, törende yaptığı konuşmada eğitime verdiği önemi vurguladı. Gençlere hitap eden Şemsi, kendi hayat hikayesini anlatarak çok çalışmanın ve okumanın önemine dikkat çekti. Başarıya ulaşmanın yolunun azim ve kararlılıktan geçtiğini belirten Şemsi, gençlere ilham verici sözler söyledi. Hasan Bey, eğitime her zaman destek vereceğini ve gençlerin geleceğine yatırım yapmanın en önemli sorumluluklardan biri olduğunu ifade etti.
Törene Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve İlçe Şube Müdürü Mehmet Bulut da katıldı. Katılımcılar arasında firmada çalışan personeller ve onların aileleri de yer aldı.
Başarı ödüllerini :
Personel Teknik Danışman Mustafa Kuru’nun 99.93 puanla sınıf birincisi olan 6. sınıf öğrencisi kızı Gamze Kuru,
Türbin Ali Yıldırım’ın 99.67 puanla sınıf birincisi olan 8. sınıf öğrencisi kızı Nadire Çağla Yıldırım,
Isıl İşlem Personeli Ali Şimşek’in 100 puanla okul birincisi olan 7. sınıf öğrencisi kızı Mina Şimşek,
İmalat Personeli Erol Kafes’in 95.37 puan alarak okul birincisi olan 11. sınıf öğrencisi oğlu Deniz Kafes aldı.
Tören, firma personelleri ve aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı
 Berdan Civata, bu tür etkinliklerle çalışanlarının motivasyonunu artırmayı ve onların ailelerine destek olmayı hedefliyor. Eğitime verilen desteğin sürdürüleceği ve daha fazla gencin bu tür projelerle buluşturulacağı ifade edildi.
Hasan Şemsi, gelecek dönemlerde de benzer etkinliklerin düzenleneceğini ve gençlerin her zaman yanında olacaklarını belirtti. Tarsus Berdan Civata, sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime verdiği destekle bölgedeki diğer firmalara da örnek olmayı sürdürüyor.
Törenin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi ve aileler bu özel anı ölümsüzleştirdi.
* Berdan Civata A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şemsi, Akkoza Medya Mikrofonlarımıza günün anlam ve önemine dair özel röportaj verdi. Gün içinde yayında olacaktır. İyi seyirler dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster