Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 12 Aralık 2023 68 Görüntüleme

Hasan Atay:”Yerel Seçimde İddialıyız, Tarsus’a Deva Olacağız”

DEVA Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av. Hasan Atay, önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini belirterek, “Yerel Seçimde Tarsus’ta da iddialıyız. Geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan kadim kentimiz Tarsus’a DEVA olacağız” dedi.

Tarsus Belediye Başkan adaylarını Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluş günü olan 27 Aralık tarihinde açıklamayı hedeflediklerini belirten DEVA Partisi Tarsus İlçe Başkanı  Av. Hasan Atay, “DEVA Partisi’nin yerel yönetim vizyonunu Tarsus’ta hayata ve harekete geçirmek, tüm Tarsuslular’ı katılımcı, demokratik ve şeffaf belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak için DEVA Partisi Tarsus Belediye Başkan adayımızı belirlemek için titiz bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

Tarsus’un alışılagelmiş klasik siyasi tercihlere bırakılmayacak kadar kıymetli, Tarsus halkının da aynı şekilde çağın gerektirdiği her türlü hizmete layık değerli olduğunu belirten Hasan Atay, Tarsus’u DEVA Belediyeciliği ile tanıştırmanın yoğun çalışması içinde olduklarını ifade etti.

Tarsus’un yıllardır süregelen sorunlarını çözmek ve Tarsus’un DEVA’sı olmak için var güçleriyle çalışacaklarını, bu hedefe sağduyu sahibi Tarsus halkının tercihlerine güvendiklerini vurgulayan Başkan Hasan Atay, “Genel Merkezimiz DEVA Partisi olarak yerel seçimlerde kendi adaylarımızla, kendi ismimizle girme kararı aldı. Bizde Tarsus ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımıza başladık. Mahalle komisyonlarımızı kurarak, Aday tespit çalışmalarımızı başlattık. Partimizin yerel yönetimler ve şehircilik anlayışını, politikalarımızı, hedeflerimizi kamuoyu ile paylaşacağız.” Şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster