İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 27 Ekim 2022 214 Görüntüleme

HALUK LEVENT, SEVİLEN ŞARKILARINI TARSUSLULARLA SÖYLEYECEK

Tarsus Belediyesi Cumhuriyet’in kuruluşunun 99’uncu yıl dönümünü bu sene de Tarsuslularla birlikte kutluyor. İki gün sürecek olan birbirinden renkli ve anlamlı etkinliklerin yer aldığı kutlama programları sanatçı Haluk Levent konseri ile taçlanacak. Haluk Levent, sevilen şarkılarını 28 Ekim Cuma Günü saat 21.00’da Tarsuslularla Atatürk Gösteri Merkezi’nde birlikte söyleyecek. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet etkinliklerine tüm Tarsusluları davet ederek; “Tüm vatandaşlarımızı bir ve beraber olmak için Cumhuriyet etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Haluk levent Tarsus Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında organize edeceği ‘Cumhuriyet Konseri’nde’ sahne alarak, şarkılarını Tarsuslular için söyleyecek. 28 Ekim Cuma günü, Cumhuriyet Yürüyüşü ve diğer konser programlarının ardından saat 21.00’da başlayacak olan ücretsiz konser, Atatürk Gösteri Merkezi’nde binlerce kişiyi bir araya getirecek. Gerçekleştirilecek programlarla tek ve ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri Cumhuriyet’in 99. kuruluş yıl dönümü doyasıya kutlanacak. Haluk Levent konseri ile Cumhuriyet bayramı coşkusu had safhaya çıkacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster