Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 23 Kasım 2023 96 Görüntüleme

HALUK BOZDOĞAN: “TARSUS HAREKETİ BAŞLIYOR !!! “

Tarsus Belediyesi, Yeni Kurs Merkezi ve Okuma Salonunu Hizmete Açtı

Tarsus Belediyesi, 22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 13.15’te Şehit Mustafa Mahallesi, Cengiz Topel Cad. (Eski Maliye Binası) 3. Katta gerçekleşen açılış töreniyle yeni Kurs Merkezi ve Okuma Salonunu hizmete açtı. Açılış törenini Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan gerçekleştirdi.

Öncesinde saat 12.00’de Cumhuriyet Halk Partisi önünde kurulan platformda Başkan Bozdoğan’ı coşkulu bir kalabalık karşıladı ve Başkan Bozdoğan ” Büyük Tarsus Hareketi Başlıyor !!! “mottosuyla, belediye olarak gerçekleştirilen projelerden bahsederek, şehrin kalkınması ve kültürel zenginliklerin artması için yapılan çalışmalara vurgu yaptı.

Ardından Başkan Bozdoğan, Şehit Mustafa Mahallesi’nde bulunan eski Maliye Binası’nda yer alan 3. katta yer alan Kurs Merkezi ve Okuma Salonu’nun açılışını gerçekleştirdi. Yeni merkezde çeşitli branşlarda kurslar düzenlenecek ve aynı zamanda bir okuma salonu olarak da kullanılacak.

Açılış töreninde Başkan Bozdoğan, şehirdeki eğitim ve kültür alanlarına katkı sağlamak amacıyla bu tür projelerin hayata geçirildiğini belirtti. Yeni kurs merkezi ve okuma salonunun ilçe sakinlerine önemli fırsatlar sunacağına vurgu yaptı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster