İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus, Yaşam 14 Aralık 2022 170 Görüntüleme

HALK RESTORAN HEM KENDİNİ GELİŞTİRİYOR, HEMDE GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Tarihi Siptilli çarşında yer alan Tarsus Belediyesinin işletme ve iştirakler müdürlüğü tarafından idare eden Halk Restoran menüsünü genişletti. Tatlılardan mezelere, kaynardan çorbaya, çiğköfteye kadar en az 4-6 çeşit günlük ana yemeklere kadar her geçen gün kendini yeniliyor.
Son birkaç gündür ise çeşitli misafirleri ile gündemimize giriyor. Geçtiğimiz hafta Engelliler platformunu misafir etti, Kuvâ-yi Milliyeyi misafir etti, Gazileri misafir etti, Tarsus’ta yurtta kalan üniversite öğrencilerini misafir etti, dün ise gündelik temizliğe giden kadınları misafir etti, bugün ise apartman kapıcılarını misafir eden Halk Restoran Tarsus’un göbeğinde insanların gönlüne ücretsiz bir şekilde dokunmaya devam ediyor. Ayrıca önümüzdeki günlerde ise yine böyle ücretsiz bir şekilde misafir ağırlayacaklarının da altını çiziyorlar.
Her zaman öğrencilere ücretsiz çorba ikramı yapan Halk Restoran bol çeşitli mezeler tatlılar ve Kadın Kooperatifi tarafından üretilen ürünleri 4 çeşit yemeği 20 tl’ye halkla buluşturuyor, üstelik bunu yaparken çevre esnafları da zor durumda bırakmıyor.
Halk Restoran Detayları İse Şöyle Kaynar, Çay ve Kahve bulunmakta. Börekten sarmaya çeşit çeşit mezeler bulunmakta.
Öğrencilere 08:00 – 11:00 arası ve 13:00- 17:00 arası Ücretsiz Çorba verilmekte.
Son olarak Engelli rampasının da mevcut olduğu Halk Restoranda emeği geçenlere teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster