İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 6 Haziran 2023 131 Görüntüleme

HAKKI MENİZ’DEN MERSİN ve TARSUS’A TEŞEKKÜR MESAJI

Tarsus’un sevilen siyasetçilerinden Hakkı Meniz, 28. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili adayı olarak seçimlerin ardından teşekkür mesajını kamuoyuyla paylaştı.
Mersin ve Tarsus halkına seslenen Meniz, seçimlerin sona ermesiyle birlikte hemşehrileriyle dertlerini ve sevinçlerini paylaşmaya devam edeceklerini vurguladı. Meniz, teşekkürlerini ilettiği mesajında, seçimlere katılım gösteren her bir hemşehrilerine teşekkür etti ve sevgi ve saygılarını iletti.
Cumhur İttifakı’na oy veren ya da vermeyen herkesin değerli olduğunu belirten Meniz, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sürecin önemine vurgu yaptı. Hakkı Meniz, uzun süredir Tarsus’ta siyasi arenada önemli bir figür olarak görev yapmış ve halkın güvenini kazanmış bir isim olarak biliniyor.
Seçim kampanyası boyunca da yoğun bir şekilde çalışan Meniz, Mersin’in sorunlarına çözüm üretmek için taahhütlerde bulunmuş ve halkın sorunlarını dinlemeye büyük önem vermişti. Seçimlerin ardından teşekkür mesajını ileten Meniz, halkın desteğiyle birlikte dertlerin paylaşılmaya, sevinçlerin büyütülmeye devam edeceğini ifade etti. Mersin ve Tarsus’un kalkınması, refahının artması için çaba harcamaya devam edeceklerini belirten Meniz, halkın her zaman yanında olacağını ve sorunlarına duyarlılıkla yaklaşacağını sözlerine ekledi.
Hakkı Meniz’in teşekkür mesajı, seçim sürecinin ardından halk nezdinde olumlu karşılık buldu. Mersin ve Tarsus halkı, Meniz’e gösterdiği çaba ve samimiyetinden dolayı teşekkürlerini ileterek birlik ve beraberlik mesajlarıyla karşılık verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster