Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 22 Mayıs 2024 47 Görüntüleme

Hacıhamzalı Mahallesi’nde 2. Buzağı Güzellik Yarışması Düzenlendi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesinden (Hayvancılık Grubu) Meclis Üyesi Danyal Avşar’ın, Tarsus Süt Üreticileri Birliği adına düzenlediği 2. Buzağı Güzellik Yarışması, 21 Mayıs Dünya Süt Günü kapsamında büyük ilgi gördü.

Tarsus’un Hacıhamzalı Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, jüri tarafından en güzel buzağılar seçildi ve sahiplerine ödülleri takdim edildi. Yarışma, bölgedeki hayvancılıkla uğraşan üreticiler için hem eğlenceli hem de motive edici bir etkinlik olarak dikkat çekti.

Etkinlik, yerel halk ve çiftçilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Yarışmada, güzelliğiyle öne çıkan buzağılar jüri üyeleri tarafından titizlikle değerlendirildi. Ödül töreni sırasında sahiplerine verilen çeşitli hediyelerle yarışma daha da renkli hale geldi.

Yarışmanın ardından katılımcılar, keyifli bir gün geçirirken, hayvancılık sektörünün sorunları ve gelişim alanları hakkında da bilgi alışverişinde bulunma fırsatı buldular. Dünya Süt Günü kapsamında düzenlenen bu etkinlik, Tarsus’ta hayvancılıkla uğraşan topluluk için önemli bir buluşma noktası oldu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster