Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus 1 Ağustos 2024 24 Görüntüleme

H. Ruhi Koçak: “Ekonomiye katkı sunan tüm sanayicilerimizi kutluyorum”

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Haziran ayında açıkladığı “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023” araştırmasının ardından, daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023” araştırmasının sonuçlarını da açıkladı. Sonuçlara ilişkin Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, şu değerlendirmelerde bulundu.

‘’İstanbul Sanayi Odası’nın hazırladığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması’nda listeye Odamıza kayıtlı 2 üyemiz (Güney Süt Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Çukurova Makina İmalat ve Ticaret A.Ş.) yerleşme başarısı gösterdi.

Her iki firmamızı da tüm sanayicilerimizi de yürekten kutluyorum. 2023 iç ve dış dinamikler açısından rahat bir yıl değildi. Ciddi zorlukları olan bir yıldı. İçinde bulunduğumuz şu dönemde de sanayi kuruluşlarımızın yeni zorluklarla karşılaştığını ve önemli bir sınav verdiğini görmekteyiz.

Tüm bu zorlu sürece rağmen, yatırımlarıyla ekonomik büyümemize, ihracatımıza ve istihdama katkılarını sürdüren sanayicilerimizi bu kıymetli çabaları için takdir ediyor, başarılarının katlanarak artmasını diliyorum’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster