Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 29 Temmuz 2024 17 Görüntüleme

Gülek Erkek Yatılı Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Belge Takdim Edildi

Tarsus Müftülüğü‘ne bağlı Gülek erkek yatılı Yaz Kur’an kursu birinci dönem kapanış programı düzenlendi ve Tarsus Müftülüğü’ne bağlı Aile ve Gençlik Merkezi’nde Kur’an kursunda kalan öğrencilere Katılım Belgesi verildi.

Törende, İlçe Müftüsü Murat Akçay öğrencilere belgelerini takdim ederken, gençlerle yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Akçay, öğrencilere dini eğitimlerini başarıyla tamamladıkları için tebriklerini ileterek, Kur’an-ı Kerim’in hayatlarındaki önemine vurgu yaptı.

Belge takdimi sonrasında öğrencilere yemek ikram edildi. Öğrenciler ve aileleri, programın sonunda yapılan ikramlarla keyifli vakit geçirdi.

Gülek erkek yatılı Yaz Kur’an kursu, öğrencilerine sadece dini bilgi kazandırmakla kalmayıp, aynı zamanda manevi değerleri pekiştirmeyi amaçlıyor. Bu tür etkinliklerle, gençlerin dini ve ahlaki gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster