İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 31 Ocak 2023 173 Görüntüleme

‘Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı’ Sona Erdi

Tarsus Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü “Gençliğe Değer” projesi kapsamında 3 günlük düzenlenen “Ara Dönem Kampı” tamamlandı.
Tarsus Merkez Erkek Hafızlık Kur’an Kursu ve Üçelif Hafızlık Kız Kur’an Kurslarında 12-14 yaş grubu 85 öğrencinin katılımıyla düzenlenen kampta, Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen kamp programı uygulandı. Yaklaşık dört gün süren kamp süresince milli ve manevi değerler eğitimi, sosyal etkinlikler, sohbet halkaları, çeşitli oyunlar, spor müsabakaları gibi faaliyetler gerçekleştirildi.
Kamp programı kapsamında gençlerle buluşan Tarsus Müftüsü Ali Can, gençlerle sohbet ederek nasihatlerde bulundu. Bir ülkenin en önemli kazanımlarından birinin ülkenin gençleri olduğunu belirten Tarsus Müftüsü Ali Can, gençlere yönelik yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.
“Her Zaman Yanınızda Olacağız.”
Tarsus Müftüsü Ali Can “Sizlerin geleceğe umutla bakan, topluma faydalı bireyler olabilmeniz için Diyanet İşleri Başkanlığımız nezdinde Tarsus Müftülüğü olarak elimizden geleni yapıyoruz.
Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizlerin ahlaklı, erdemli bireyler olarak yetişmeniz için elimizden gelen desteği vereceğimizi ve her zaman yanınızda olacağımızı söylemek isterim. Kamp süresince geçirdiğiniz bu üç günü dolu dolu yaşayarak buradan güzel şeyler öğrenerek ayrıldığınızı umut ediyor ve sizleri kampa gönderen ailelerinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster