Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 13 Haziran 2024 46 Görüntüleme

Gaziler Cami Gençlik Merkezi Açılışı Gerçekleştirildi

Tarsus ilçe Müftülüğü tarafından gençlerin ilmi, kültürel ve ahlaki gelişimlerine katkı sağlamak ve Diyanet Gençlik Merkezlerinden istifade etmeleri amacıyla Gaziler mahalle cami altında yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi açılışı gerçekleştirildi.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış kurdelesini kesmede önce dua eden Müftü Akçay, “Açılan bu mekanın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek kurdele kesimi gerçekleştirildi.
İlçe Müftüsü Akçay açılışta yaptığı değerlendirmede, sadece gençler değil, her kesime hitap edecek olan gençlik merkezinin, Kur’an öğrenme, ilmi dersler yapma, okul derslerini çalışma gibi ortamı da sağlayacağını belirtti ve gençlik merkezinin açılışında emek verenlere ve açılışa katılan misafirlere teşekkür etti.
Açılışa Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, İlçe Müftüsü Murat AKÇAY, İlçe Protokolü, din görevlileri, vatandaşlar ve gençler katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster