Ana Sayfa Gündem, Tarsus 3 Eylül 2024 10 Görüntüleme

Gazetecilerden Akkoza Medya’ya Anlamlı Ziyaret

Zirve Gazetesi Sahibi Ferhat Günaştı ve Genç Haber Sahibi Hakkı Genç, Akkoza Medya Grubuna önemli bir ziyaret gerçekleştirdi
 Akkoza Medya’nın ofisinde gerçekleşen buluşmada, medya sektöründe yaşanan zorluklar ve bölgesel basının mevcut durumu geniş bir perspektifte ele alındı.
Akkoza Medya CEO’su Hasan Selenoğlu, misafirleri ile yaptığı görüşmede, yerel basının karşılaştığı sorunların yanı sıra, bu sorunların aşılmasına yönelik öneriler ve çözüm yolları görüşüldü.
Günaştı ve Genç, sektörün geleceği ile ilgili görüşlerini paylaştı ve bölgesel basının güçlendirilmesi için yapılabilecekler konusunda detaylı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin ardından Hasan Selenoğlu, “Ferhat Günaştı ve Hakkı Genç’in gerçekleştirdiği bu ziyaret, bizim için büyük bir anlam taşıyor. Basın sektöründeki sorunları birlikte değerlendirip, çözüm odaklı adımlar atabilmek adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster