Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 27 Haziran 2024 80 Görüntüleme

Figen Acıyiyen: “Birlikte Emek, Birlikte Zafer”

CHP Tarsus Kadın Kolları Olağan Kongresi 27 Haziran 2024 Perşembe saat 12:00’de Yıldırımlar Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Seçime tek aday olarak giren Figen Acıyiyen, CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı oldu. Figen Acıyiyen, seçim sonrası Akkoza mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Acıyiyen, seçim sürecini değerlendirirken geleceğe dair önemli mesajlar verdi.
“Öncelikle bugün buraya gelen tüm yoldaşlarıma, canlara tek tek teşekkür ediyorum,” diyen Acıyiyen, “Evet, bir seçim daha geçirdik. ‘Birlikte Emek, Birlikte Zafer’ sloganıyla yola çıktık ve çok güzel bir seçim geçirdik. Bundan sonra artık önümüze bakacağız. Önümüzde genel bir seçim var, bunun için canla başla çalışacağız. Tüm emekçi kadınlarımızı partimizin çatısı altına davet ediyorum. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte zafer kazanacağız. Buradan yine herkese çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız,” şeklinde konuştu.
Konuşmasının sonunda Acıyiyen, “Tüm partili yoldaşlarım, iyi ki Cumhuriyet Halk Partisi var, iyi ki yoldaşlarımız var, iyi ki sizler varsınız. Çok teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.
Acıyiyen’in sözleri, seçim sürecindeki özverili çalışmanın ve birlikteliğin önemini bir kez daha vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster