İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 8 Aralık 2023 103 Görüntüleme

FATİH YILDIRIM’DAN, MUHİTTİN CAN KULAKLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanı Muhittin Can Külahlı’yı yeni görevinde tebrik etmek ve başarılar dilemek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi. MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanlığı görevine atanan Sayın Muhittin Can Külahlı’yı tebrik ediyor, yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz.” dedi.

Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanı Muhittin Can Külahlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Ülkü Ocakları olarak, Türk milletinin birlik ve beraberliği için üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster