İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 15 Nisan 2024 41 Görüntüleme

Fatih Mehmet YILDIRIM:”Milliyetçi Hareket Partisi hiç bir kurumun ve şahsın bir başkası üzerinden hesap göreceği bir siyasi parti değildir”

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet YILDIRIM basın açıklaması yayımladı :
” Kamuoyuna saygılarımızla;

Geçtiğimiz hafta sonu bir basın kuruluşunda gazete sahibi bir basın mensubumuzun sosyal medyada yazdığı köşe yazısında Partimizi muhatap alan haberi üzerine cevap hakkımız doğmuştur.
Milliyetçi Hareket Partisi 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine Cumhur İttifakı olarak girmiş ve İttifak Ortağımız Ak parti ile seçim çalışmalarını birlikte gerçekleştirmiştir.
Seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmelerimiz önümüzdeki günlerde kamuoyu ve basınımızla paylaşılacaktır.
Tüm basın mensuplarımız gibi kendisini de sevdiğimiz ve saydığımız bir basın mensubumuz, Tarsus’taki bazı Oda Başkanlarımızın Cumhur İttifakına destek verdiğini ifade etmiştir.
Bir siyasi partiye veya ittifaka destek vermek her vatandaşımızın en demokratik hakkıdır, bu hak yargılanamaz ve sorgulanamaz zira bir başka oda başkanımız da chp-dem partilerinin kurmuş olduğu ittifakta demokratik hakkını kullanarak meclis üyesi olmuştur.
Meselenin bu kısmı ise muhataplarını ilgilendiren bir konudur.
Basın mensubumuzun bir söylenti olduğunu söyleyerek yazdığı konu; bu oda başkanlarımızın Milliyetçi Hareket Partisine araç ve para yardımı yaptıklarını iddia etmesidir. Milliyetçi Hareket Partisinin hiç bir oda başkanı sivil toplum örgütü vs vs ile böyle bir ilişki içerisine girmeyeceğinin altını çizmekle birlikte söylentiler üzerinden haber yapmanın gazetecilik mesleği adına etik olmadığı ve sorumlu yayıncılık adına yıllarını bu mesleğe vermiş bir basın mensubuna yakışmadığını ifade etmek isteriz.
Şunun bilinmesini isteriz ki; Milliyetçi Hareket Partisi hiç bir kurumun ve şahsın bir başkası üzerinden hesap göreceği bir siyasi parti değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin bekası, birliği ve beraberliği için her türlü fedekarlığı yapan ve yapmaya hazır olan gerekirse canını feda edebilecek, kadınından erkeğine en gencinden en yaşlısına kadar Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’nin emrindeki kadrolara sahip bir siyasi partidir.
Saygı ve sevgilerimizle hayırlı çalışmalar dileriz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster