Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 26 Şubat 2024 42 Görüntüleme

FATİH MEHMET YILDIRIM’DAN AKKOZA MEDYA’YA SEÇİM ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

https://youtu.be/mBk6zi9lXkQ?si=3ft6MkgNTCaSv1GV
MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım, Akkoza Medya Mikrofonlarımıza seçim öncesi değerlendirme yaptı
Yıldırım, Cumhur İttifakı’nın adayının yaklaşık 2 ay önce açıklandığını belirterek, o günden bu yana sahalarda olduklarını ve seçim çalışmalarına erken hazırlandıklarını ifade etti.
Fatih Yıldırım, geçtiğimiz hafta içerisinde bütün partilerin Belediye Meclis Üyesi adaylarını belirlediğini ve Cumhur İttifakı olarak MHP listelerini hazırlayıp ilçe seçim kurumuna teslim ettiklerini dile getirdi. Yıldırım, yeni bir sürecin başladığını ve güzel bir liste oluşturduklarını düşündüğünü vurguladı. Listede genç yaş ortalamasının düşük olduğunu ve çeşitli meslek gruplarından arkadaşlarının bulunduğunu belirtti.
MHP’nin bütün Meclis Adaylarının katkı sağlayacağını belirten Yıldırım, seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürdüklerini dile getirdi. Belediye Başkan adayları Mahmut Tat’ın tecrübeli bir aday olduğunu ve kendilerine abilik yaptığını söyledi. Yıldırım, seçim çalışmalarını 3 dönem olarak ayırdıklarını ve 1 Mart’tan itibaren yeni bir döneme başlayacaklarını ifade etti.
Başkan Yıldırım, Ramazan Ayı’nın seçim sürecini zorlaştıracağını ancak bu güne kadar hafta sonları köylere giderek, yaklaşık olarak yüzde 70 oranında köyleri ziyaret ettiklerini ve köylülerle bir araya geldiklerini belirtti. Hafta içi genelde saha çalışmaları yaptıklarını ve akşamları ortalama 4 ev ve site ziyareti gerçekleştirdiklerini aktardı.
Seçim stratejilerini diğer adaylara göre oluşturmadıklarını belirten Yıldırım, daha sakin ve barışçıl bir şekilde seçime gitmek istediklerini dile getirdi. Ancak, şehri yönetmeye talip olan diğer adayların çevre kirliliği oluşturduğunu ve bu durumdan üzüntü duyduklarını ifade etti. Yıldırım, bu konuda yasal olarak çözüm aradıklarını ancak sonuç alamadıklarını belirtti.
Son olarak, Tarsus’ta güzel şeylerin olacağını belirten Yıldırım, adayları Mahmut Tat’ın tecrübeli bir isim olduğunu ve projelerini takip etmelerini söyledi. Yıldırım, çarşamba günü Aşiyan Düğün Salonu’nda proje tanıtım toplantısının yapılacağını ve tüm halkı davet ettiklerini aktardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster