Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 19 Aralık 2023 96 Görüntüleme

FATİH MEHMET YILDIRIM : “TARSUS’TA HALK CUMHUR İTTİFAKINI İSTİYOR “

Tarsus Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Fatih Mehmet YILDIRIM, 31 Mart 2024 Mahalli Seçimlere yönelik partisinin hazırlıklarını ve Cumhur İttifakı ile ortak çalışmalarını açıkladı.

YILDIRIM, yaptığı basın açıklamasında, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimine yaklaşıldığını belirterek, halkın partilerine olan teveccühünün teşkilatlarını memnun ettiğini ve sorumluluklarını artırdığının farkında olduklarını ifade etti. Seçimlere hazırlıklarının devam ettiğini vurgulayan YILDIRIM, aynı zamanda Cumhur İttifakı olarak AK Parti ile ortak çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Cumhur İttifakı olarak Tarsus’u üretken belediyeciliğe taşımak için hazır olduklarını belirten YILDIRIM, yapılan görüş alışverişleri, sohbetler ve kamuoyu yoklamalarının Tarsus’ta Cumhur İttifakının istendiğini gösterdiğini dile getirdi.

MHP Genel Merkezi’ne yapılan Tarsus Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuruları hakkında da bilgi veren YILDIRIM, 8 aday adayının başvuruda bulunduğunu paylaştı. Başvuruda bulunan aday adayları alfabetik sırayla şu şekilde: Ahmet ŞEN, Burak ALIŞKAN, Ertuğrul BODUR, Habip OĞUZ, Kubilay HIDIROĞLU, Mahmut TAT, Şevket CAN, Tolga ARSLAN.

Aday adaylarına başarılar dileyen YILDIRIM, Tarsus’un her yerinde bayrağını dalgalandıran, mesajını ileten ve halkı aydınlatan aday adaylarına teşekkür etti. “Gayret bizden, zafer Allah’tandır” diyen YILDIRIM, Tarsus’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster