Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 14 Temmuz 2023 99 Görüntüleme

Fatih Camii Kırklar Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri, 15 Temmuz Şehitlerini Andı

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Fatih Camii Yaz dönemi Kur’an kursunda çeşitli etkinlikler düzenlendi.
15 Temmuzda milletimizin göstermiş olduğu milli birlik ve kardeşlik ruhunu geleceğimiz olan çocuklarımıza aktarmak ve gençlerimiz nezdinde ortak bir bilince dönüştürülmesi amacıyla Kur’an kursu yöneticisi Elife Fenk nezaretinde öğrencilerle birlikte 15 Temmuz şehitlerini anıldı.
Fatih Camii bahçesinde düzenlenen programda öğrencilerimize 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi esnasında ve sonrasında milletimizin göstermiş olduğu birlik ,beraberlik ruhu vatan ve millet sevgisi anlatıldı.
Programda ayrıca şehitlik , demokrasi ,milli irade ve dini değerlere sahip çıkmanın önemi hakkında Kuran kursu öğreticileri tarafından bilgiler verildi. Programda ayrıca vatan, millet ve tüm mukaddesatımız uğrunda canlarını feda eden şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster