Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 6 Eylül 2023 104 Görüntüleme

FAHRİ IŞIK’LA GEÇMİŞE YOLCULUK…TARSUS’TA NOSTALJİ DOLU BİR AŞKAM YAŞANDI

Tarsus Belediye’si ve Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği ( Tardobder) işbirliği ile ” Fahri Işık ile Tarsus’ta Nostalji Gecesi” Müzik Eğlence Programı düzenlendi.

St. Paul Meydanı ‘nda düzenlenen programa yoğun katılım yaşandı. Tardobder Başkanı düzenledikleri nostalji gecesi için şunları söyledi:”Tarsus’ umuzun yetiştirdiği, TRT sanatçısı, yazar, şair, bestekâr, derleme araştırmacı, TARDOBDER ‘imizin kurucu üyesi, onursal başkanı Sayın Fahri Işık TC Fahri Işık Beyin sanat hayatının 65.Yılını, oğlu Cüneyt Işik ile beraber sahne aldığı, Tarsus Belediyemizin Çağdaş Kent Tarsus ve TARDOBDER işbirliği ile kutladığımız Nostalji Gecesine katılan tüm Tarsuslu hemşehrilerimize teşekkür ederiz.”.

Programa katılan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise :”Harika bir nostalji akşamında buluştuk. Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği iş birliği ile düzenlenen “Fahri Işık İle Tarsus’ta Nostalji Gecesi” programında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tarsus Kent Orkestrası, Kıymetli Sanatçılarımız Cüneyt Işık ve Fahri Işık’ın sahne aldığı müzikli eğlence programımız ile sanat dolu bir gece yaşadık. Bizleri yalnız bırakmayıp programımıza gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster