Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 9 Mart 2024 31 Görüntüleme

“EL EMEĞİ GÖZ NURU” SERGİSİ AÇILDI

Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak amacıyla “El Emeği Göz Nuru” adlı bir sergi düzenlendi.
Sergi, 8 Mart 2024 Cuma günü saat 14:00’te Halk Eğitim Merkezi’nde ziyaretçilere açıldı.
Açılışını Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ün katılımıyla gerçekleşen sergiye, Tarsus kurum müdürleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Sergide, Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan kadınların el emeğiyle hazırladıkları ürünler ve eserler sergilendi. El işleri, resimler, el sanatları ve diğer el yapımı ürünler, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Serginin açılmasıyla birlikte, katılımcılar kadınların yeteneklerini ve emeklerini takdir etti. Sergi, kadınların el becerilerini sergileme ve topluma katkı sağlama fırsatı sunarken, aynı zamanda 8 Mart’ın önemini vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster