Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika 17 Ağustos 2024 103 Görüntüleme

EĞİTİM İŞ TARSUS ŞUBESİNDEN “Mustafa ANTEPLİOĞLU’na” Tepki

Eğitim İş Tarsus Şube Başkanı Yunus Karamık yayımladığı bültenle  Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü “Mustafa ANTEPLİOĞLU’nun Siyasi Ziyaretine tepki gösterdi.

Yayınlanan Bültende şu ifadelere yer verildi ; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mustafa ANTEPLİOĞLU’NUN  yanına 40 kadar yandaş okul müdürlerini, Müdür yardımcılarını ve Memurları alarak AK PARTİ Mersin İl Başkanını ziyaret etmesini asla doğru bulmuyoruz. Bizim nezdimizde bu yapılan ziyaretin Tarsus’ta Mustafa ANTEPLİOĞLU’NUN herkesin müdürü olamayacağı, yanında gelen yandaşları ile birlikte çalışmayı önceleyeceğini göstermektedir.

İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak yanınıza yandaş okul müdürü, Md. Yardımcılarını ve Memurları alıp bir siyası partiyi ziyaret etmeniz asla etik değildir.  Siz İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak siyasi partileri ziyaret edebilirsiniz ama yanınıza kırk tane idareci ve memurları alıp bir siyasi partiyi ziyaret etmenizi asla tasvip etmiyor ve kınıyoruz. Siz Parti gözetmeksizin herkesin müdürü olmak zorundasınız.

Siz Tarsus’ta eğitimi bu müdürleri muhatap alarak mı yapacaksınız?
Yanınızda gelmeyen müdürler Milli Eğitim Bakanlığının müdürleri değil mi?
Yanınızda gelen idarecileri muhatap alıp, diğerlerini dikkate almayacak mısınız?
Bu Müdürleri belirlemedeki kriterleriniz Eğitim Birsen ve Ak Partili olmaları mıydı?

Eğitim Birsen ve Ak Partili olmayan müdürler sizin eğitim paydaşınız değil mi?

Tarsus Eğitim İş Şubesi olarak bu ziyareti asla masum bir ziyaret olarak görmüyoruz.  Ya da okulların sorunlarını dile getirmek ve çözüm bulmak için yapılmış bir ziyaret olmadığını; bu ziyaretin tamamen siyasi saiklerle yapıldığını düşünüyoruz. Bu anlayışı ve bu uygulamayı kabul etmiyoruz. Tamamen liyakattan uzak biat kültürünün örneği olarak değerlendiriyoruz.
Bundan sonra kendisinden tarafsız, adil ve kapsayıcı bir idareci olmasını bekliyoruz denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster