İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Sağlık, Siyaset, Tarsus, Yaşam 13 Mart 2024 37 Görüntüleme

DURSUN ARSLAN AKKOZA GÜNDEM ÖZEL PROGRAMIMIZIN KONUĞU OLDU

DURSUN ARSLAN : “MÜCADELEMİZ ENGELSİZ BİR TARSUS İÇİN”

Akkoza Gündem Özel Canlı Yayın Programı olarak bu hafta, önemli bir konuğu ağırladık. Tarsus Engelliler Platformu Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Tarsus Belediye Meclis Üyesi Adayı Dursun Arslan, programın konuğu olarak katıldı. Programda Dursun Arslan ile birçok önemli konuya değindik.

Tarsus Engelliler Platformu’nun oluşumundan faaliyetlerine kadar geniş bir yelpazede konuşulan programımızda, Arslan’ın siyasete giriş nedenleri ve MHP’yi tercih etme sebepleri de detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca mevcut belediyelerin engellilere yönelik sunduğu hizmetler, yapılan yardımlar ve bu alanda yaşanan eksiklikler de masaya yatırıldı.


Seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi planladığı projeleri de paylaşan Sayın Arslan, Tarsus’ta yaşayan engelli vatandaşların karşılaştığı zorluklara dikkat çekti. Program boyunca keyifli bir sohbet ortamı sağlanarak, Akkoza Medya olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu vurguladık.

Tarsus Engelliler Platformu Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Tarsus Belediye Meclis Üyesi Adayı Dursun Arslan’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz ve engelli vatandaşların sorunlarını gündeme getirerek toplumda farkındalık oluşturma yolunda önemli bir adım attığı için kendisini ayrıca tebrik ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster