Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 4 Mart 2024 40 Görüntüleme

DR. HALUK BOZDOĞAN’IN YOĞUN ÇALIŞMA PROGRAMI GÖZLERDEN KAÇMADI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Seçin çalışmaları kapsamında bugün gerçekleştirdiği yoğun çalışma programıyla dikkatleri üzerine çekti

Sabah erken saatlerden itibaren hareketli bir gün geçiren Bozdoğan, şehrin çeşitli kesimleriyle bir araya gelerek önemli ziyaretlerde bulunacak

Günün ilk etkinliği olan Kanaat Önderleri Toplantısı, başkanın şehrin önde gelen isimleriyle fikir alışverişinde bulunacak. Ardından, Tarsus Müzesi’nde düzenlenen Doğa ve Kadın Resim Sergisi’ne katılarak sanatseverlerle buluşacak.

Sırasıyla medya kuruluşları ziyaret edecek olan Bozdoğan’ın şehirdeki haber akışını yakından takip ettiği de gözlerden kaçmıyor. Öğle saatlerinde ise iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelmeyi planlıyor. Ardından semt pazarlarını gezip esnafın taleplerini dinleyecek.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Kanaat Önderleri Toplantısı ve Baraj Konutları Sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyecek olan Bozdoğan, şehrin farklı noktalarındaki kafe, hastane, nöbetçi eczane, taksi durakları ve akaryakıt istasyonlarını da ziyaret etmeyi planlıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster