İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus, Yaşam, Yazarlar 16.02.2024 80 Görüntüleme

DİLAN BOZDEMİR’İN “SUSTUKLARIM SATIRLARDA AĞLIYOR” KİTABI ÇIKTI

Tarsuslu Genç Yazar Dilan Bozdemir’in İlk Kitabı “Sustuklarım Satırlarda Ağlıyor” Raflardaki Yerini Aldı
Tarsus genç yazar Dilan Bozdemir’in kalemiyle hayat bulan ilk kitabı, deneme türünde bir eser olarak okuyucularla buluştu.
“Sustuklarım Satırlarda Ağlıyor” adını taşıyan kitap, yazarın duygularını ve düşüncelerini satırlara döktüğü bir yapıt olarak dikkat çekiyor.
Dilan Bozdemir kitabında, insanların duymadığı duygularını kaleme kağıda dökerek dile getiriyor ve bu eseriyle kendi sesini duyurmayı amaçladığını belirtiyor.
Yazarın eserinde yer alan denemeler, derinlikli ve içten bir anlatımla okuyucularıyla buluşarak onları etkilemeyi hedefliyor.
Sirya Yayıncılıktan çıkan Kitabın; Genel Yayın Yönetmeni Melek Kaya, Yayın Koordinatörü Derya Yeşil ve Editörü Tutku Savur’un emeğiyle hazırlanan eserin kapak tasarımı Pınar Başibeyaz’a ait. Mizanpaj ise yine Tutku Savur’un imzasını taşıyor.
“Sustuklarım Satırlarda Ağlıyor”, genç yazar Dilan Bozdemir’in edebiyat dünyasına iddialı bir giriş yapmasıyla dikkat çekiyor ve okuyucularıyla buluşmaya hazır.
* Yazar Dilan Bozdemir’in Akkoza Medya Röportajı, çok yakında tüm Akkoza Medya Sosyal yayın kanallarımızda yayında olacaktır

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster