Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 20 Ağustos 2024 44 Görüntüleme

DEVA Partisi Tarsus ilçe Başkanı Avukat Hasan Atay, Artan Şiddet Olayları Nedeniyle Hükümeti ÇOK NET UYARDI

DEVA Partisi Tarsus İlçe Başkanı Avukat Hasan Atay, ülke genelinde artan şiddet olayları nedeniyle hükümete çok net bir uyarıda bulundu.

Başkan Atay’ın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Mecliste şiddet… Futbolda şiddet… Sokakta şiddet… Hastanede şiddet… Trafikte şiddet…

Ülkemiz, bir şiddet sarmalı içinde. Kimsenin can güvenliği yok, kimsenin birbirine tahammülü de kalmamış durumda.

Sadece kötü ekonomi yönetiminden bahsediyoruz; fakat bu görmezden gelinen ve her geçen gün dozu artarak toplumun tüm kesimlerine yayılan şiddet olayları, toplumsal huzuru ve birlikte yaşama kültürünü tehdit ediyor. İnsanlar ‘Acaba başıma nerede, ne gelecek?’ kaygısı yaşıyor, korkuyor.

Bu yüzden yaşanan hiçbir şiddet olayı münferit olarak değerlendirilmemeli. Ülkenin her yanına sirayet etmiş bu şiddet sarmalından kurtulmak için hükümet, tüm kurum ve kuruluşlarıyla harekete geçmeli ve acilen tedbirler almalıdır. Herkes, bu toplumsal sorunun çözümü için elini taşın altına koymalıdır dedi.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster