Ana Sayfa Gündem, Siyaset, Tarsus, Yaşam 31 Ocak 2024 56 Görüntüleme

DEVA Partisi Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Av. Torun Caner Çakmak oldu.

DEVA Partisi bugün Ankara’da 3. Belediye Başkan Adayları Tanıtım programı gerçekleştirdi. Gerçekleşen programda bir çok il ve ilçe başkan adayları açıklandı. Program kapsamında Deva Partisi Mersin Çamlıyayla Başkan Adayı da belli oldu.
Deva Partisi Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Avukat Torun Caner Çakmak olarak açıklandı.
Avukat Torun Caner Çakmak kimdir? Torun Caner Çakmak 17 Temmuz 1995 tarihinde doğdu. Tarsus AKBAL Lisesi mezunu ve Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 5 yıldır kendi avukatlık ofisinde çalışmaktadır. Mersin Barosu’nda çeşitli komisyonlarda görev almış ve 2022’den itibaren Avukat Hakları Tarsus Temsilcisi olarak görev yapmaktadır.
Aynı zamanda 8 yıldır Türkiye Futbol Federasyonu’nda lisanslı futbol hakemi olarak görev almaktadır. 2021’de Demokrasi ve Atılım Partisi Tarsus İlçe teşkilatında başkan yardımcılığı ve Seçim İşleri ve Hukuk Başkanlığı görevlerini üstlenmiş, ardından Mersin İl yönetimine geçerek aynı görevleri sürdürmüştür.
2023 yılında Hacıhamzalı Köyü’nden Gizem Hanımefendi ile evlenmiş ve Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı olmuştur.
Bizde Akkoza Medya Grubu olarak çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster