Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset 8 Şubat 2024 44 Görüntüleme

“DEPREM ÖLDÜRMEDİ BİNALAR ÖLDÜRDÜ 6 ŞUBAT’IN ACISI HALA YÜREĞİMİZDE”

GİŞKAD Onursal Başkanı, TISİAD Başkan Yardımcısı, İMO İnşaat Mühendisleri Odası önceki YK ve KAGIDER’li İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.Demirağ mesajında, “6 Şubat depremleri hepimizin yüreğini yaktı. Ülke olarak 6 Şubat sabahına büyük bir felaketle uyandık. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremde 11 ilimizde büyük yıkımlar oluştu. Binlerce insanımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Felaketin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum. Depremlerde yakınlarını kaybedenlere sabırlar diliyorum. Depremin üzerinden bir yıl geçti ama acısını hala yüreğimizde hissediyoruz” dedi.

Deprem bölgesinde hala büyük eksiklikler yaşandığını, söyleyen Demirağ, “Ülkemiz bir deprem ülkesi konumunda bulunuyor. O yüzden depremlere yönelik tedbirler acilen alınmalı ve gerekli çalışmalar yapılmalıdır. Bundan sonra aynı acılarla bir daha karşılaşmamak adına ülkemizi depremlere hazırlıklı hala getirmeliyiz. Yaşanan depremin ardından 11 ilde hala büyük eksiklikler var. Depremden etkilenen vatandaşların bir an önce normal hayatlarına dönmesi, sıcak evlerine kavuşması gerekiyor.

Bunun içinde çalışmaların hızlandırılması depremzede vatandaşlar mağdur edilmeden çalışmalar ivedilikle tamamlanmalıdır. Bizler içinde olduğum derneklerimin birbiriyle koordinasyonunda aktif yer aldığım büyük ölçekli desteklerimiz oldu ve  çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster