Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus 15 Ekim 2024 17 Görüntüleme

ÇYDD Tarsus ve Ressam Sema Tüfekçi’den Cumhuriyetimizin 101. Yılına Özel Sulu Boya Sergisi

Cumhuriyetimizin 101. yılı dolayısıyla, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Tarsus Şubesi ve Sema Tüfekçi işbirliği ile Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde özel bir sulu boya sergisi düzenlendi

Serginin açılışı, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 17.30’da gerçekleşti.

Açılışta, ÇYDD Tarsus Şube Başkanı Ferda Aras, katılımcılara ve destek verenlere teşekkürlerini sunarak, Cumhuriyetimizin 101. yılına özel böyle bir etkinliği hayata geçirdikleri için gururlu olduklarını belirtti.

Başkan Ferda Aras, açılış konuşmasında şunları ifade etti: “Cumhuriyetimizin 101. yılında, derneğimiz üyesi ve değerli sanatçımız Sema Tüfekçi’nin eserleriyle gerçekleştirdiğimiz bu sulu boya sergisine katılım gösteren Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne, dernek başkanlarına, sendika başkanlarına, siyasi parti örgütlerinin kadın ve gençlik kollarına, üyelerimize ve çiçek göndererek bizleri yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz. Sergimize emek veren ve katılan herkese ÇYDD Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu adına şükranlarımızı sunuyoruz.”

Sergide, sanatçı Sema Tüfekçi’nin birbirinden özel sulu boya eserleri, Cumhuriyet’in anlamını ve sanatın gücünü yansıtarak izleyicilerle buluşuyor. Etkinlik, 21 Ekim 2024 tarihine kadar Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster