İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 9 Ekim 2022 266 Görüntüleme

ÇYDD Tarsus Şubesi’nin Dostluk ve Dayanışma Kahvaltısına Yoğun İlgi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD )Tarsus Şubesi’nin düzenlediği “Dostluk ve Dayanışma” kahvaltısına yoğun ilgi gösterildi.

Toy Bahçesi restoranda gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine ÇYDD Tarsus Şubesi Başkanı Av.Ferda Aras, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, çeşitli STK başkan ve yöneticileri, Dernek üyeleri, derneğe destek veren gönüllüler, burs alan bazı öğrenciler ve davetliler katıldı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tarsus Şube Başkanı Av. Ferda Aras, “Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacıyla kurularak faaliyetini sürdüren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. ÇYDD olarak amacımız ülkemizin sorunlarının çözümüne yönelik somut projeler oluşturarak toplumun kalkınmasına katkıda bulunmaktır” dedi.

Başkan Ferda Aras, Bilimsel düşünme ve sorgulama yetilerini geliştiren, insan haklarına saygılı çağdaş bir yaşam ve eğitim için çözüm üretmek amacıyla Türkan Saylan öncülüğünce kurulan ve bu amaç doğrultusunda emek veren ÇYDD gücünü her geçen gün arttırmaktadır. ÇYDD Tarsus Şubesi olarak faaliyetlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Gençlerimizle birlikte, insana saygıya, sorumluluğa, dayanışmaya, dürüstlüğe dayalı bir de çağdaş yaşam kültürü oluşturduk” dedi.

Etkinliğe katılanlar samimi Sohbetleriyle, dostluk ve dayanışmayı sevgi bağlarıyla daha da güçlendirdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster