Ana Sayfa Gündem, Tarsus 21 Mayıs 2024 34 Görüntüleme

ÇYDD Tarsus Şubesi’nden Belediye Başkanı Boltaç ve Müze Müdürü Alper’e Ziyaret

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Tarsus Şube Başkanı Ferda Aras ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ve Tarsus Müze Müdürü Doğukan Bekir Alper’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ferda Aras, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ve Tarsus Müze Müdürü Doğukan Bekir Alper ile değerli personellerine gösterdikleri misafirperverlikten ötürü ÇYDD Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu adına teşekkür etti.

Aras, “Tarsus Belediye Başkanımız Ali Boltaç ve Tarsus Müze Müdürümüz Doğukan Bekir Alper ile kıymetli personellerine misafirperverliklerinden ötürü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tarsus Şubesi Yönetim Kurulumuz adına çok teşekkür ederim,” dedi.

Görüşmede, ÇYDD’nin Tarsus’taki çalışmaları ve gelecekteki projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster