Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 13 Haziran 2024 44 Görüntüleme

ÇYDD Tarsus Şubesi Bursiyerlerine Mezuniyet Töreni Düzenledi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Tarsus Şubesi, bursiyerlerinin mezuniyet törenini büyük bir coşkuyla dernek binasında gerçekleştirdi. Tören boyunca bursiyerlere pasta kesildi, şiirler okundu ve hatıra fotoğrafları çekildi. Etkinlik, katılımcılar arasında duygu dolu anlara sahne oldu.

ÇYDD Tarsus Şube Başkanı Avukat Ferda Aras, mezuniyet töreninin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Derneğimiz, bu sene de bursiyerlerimizin mezuniyetlerinin haklı gururunu yaşamaktadır. Bu gurur sadece derneğimiz ve bursiyerlerimizin mezun oldukları okullara ait değil, çocuklarının bu günlere gelmesinde her türlü fedakârlığı gösteren anne-babalar, aile büyükleri ve şu anda eğitimini başarı ile bitiren mezunlarımıza aittir.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tarsus Şubesi Yönetim Kurulumuz adına kendilerine bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Yolları ve bahtları açık olsun.”

ÇYDD Tarsus Şubesi, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek ve gençlere çağdaş bir gelecek sunmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarla takdir topluyor. Mezuniyet töreni de bu çabaların somut bir göstergesi olarak hafızalarda yer etti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster