Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 3 Ocak 2024 54 Görüntüleme

ÇYDD TARSUS BAŞKANI FERDA ARAS’TAN AKKOZA MEDYA’YA ZİYARET

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Tarsus Şube Başkanı Ferda Aras ve Beraberindeki Heyet Akkoza Medya Grubu’muzu Ziyaret Etti
Ziyaret kapsamında yapılan görüşmelerde, Başkan Ferda Aras, ÇYDD Tarsus Şubesi olarak organize ettikleri “Sevgi, Dostluk ve Dayanışma Kahvaltısı” etkinliklerine Akkoza Medya Grubu’nu davet etti ve dernek olarak yürüttükleri faaliyetlerden, çalışmalarından bahsetti.
Ayrıca ÇYDD Tarsus Şubesi olarak, Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu’na babası Mehmet Selenoğlu’nun vefatından dolayı başsağlığı dilediler.
Hasan Selenoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Tarsus Şube Başkanı Ferda Aras ve Beraberindeki Heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.
* ÇYDD Tarsus Şubesi Kahvaltı Programı; 13 Ocak Cumartesi günü saat 10:00’da, Toy Bahçesi’nde gerçekleştirilecek. Program hakkında bilgi almak için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tarsus Şubesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster