Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 20 Kasım 2023 117 Görüntüleme

CUMHURİYETİN 100.YILI ve ATATÜRK’Ü ANMA KONSERİ DÜZENLENDİ

Tarsus Kaymakamlığı’nın Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlama Programı Kapsamında, St.Paul Anıt Müzesi’nde ( Kilise) “Cumhuriyetin 100.Yılı ve Atatürk’ü Anma Konseri” Düzenlendi.
Tarsus Kaymakamlığı ve Müze Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında, Müze Müdürü Doğukan Alper’in ev sahipliğinde, Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korusu tarafından Cumhuriyetin 100. yılı ve Atatürk’ü Anma konseri gerçekleştirildi. 16 Kasım 2023 Perşembe günü saat 14.30’da St. Paul Anıt Müzesi’nde düzenlenen etkinlik, Tarsuslu sanatseverler tarafından ilgi gördü.
Koro şefi Kamuran Umuzdaş yönetimindeki Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korusu, Atatürk’ün sevdiği şarkılar özel repertuarıyla ve etkileyici performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Tarsus Kaymakamlığı ve Müze Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen konser, sanatın birleştirici gücünü vurgulayarak, katılımcılara tarih ve kültürle iç içe unutulmaz bir deneyim sunmuştur. Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korusu, muhteşem performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir Cumhuriyet kutlaması yaşatırken, Atatürk’ün ölümsüz mirasını da bir kez daha onurlandırmıştır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster