Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 20 Ekim 2023 76 Görüntüleme

CUMHURİYET’İN 100.YILI STREETBALL TURNUVASI’NDA İDEAL BASKETBOL AKADEMİ ŞAMPİYON OLDU

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen tek pota basketbol (STREETBALL) turnuvası heyecanla tamamlandı

Turnuva, küçükler kategorisinde büyük bir çekişmeye sahne oldu ve zafer İdeal Akademi’nin oldu.Tarsus İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, genç basketbolcular yeteneklerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattılar.

Küçükler kategorisinde İdeal Akademi takımı, rakiplerini geride bırakarak birinci sırayı elde etti. Turnuvanın ikincisi ise yine Tarsus’lu yeteneklerden oluşan İdeal Akademi takımı oldu. Turnuvada elde edilen başarılar, Tarsus Basketbol camiasının “Herşey Tarsus Basketbolu” sloganına sadık kalan İdeal Akademi Kurucu ve Basketbol Antrenörü Ahmet Daşcı’yı ve sporcularını sevindirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster