Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 17 Ocak 2024 75 Görüntüleme

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut TAT, Ak Parti İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Tarsus’un geleceğine yönelik vizyonunu paylaşmak amacıyla harekete geçen Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret, Ak Parti İlçe Başkanı İlker Uyar, Ak Parti İl yöneticileri Tarsus Koordinatörü Cuma Gündoğdu, Tahsin Özkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Kalabalık bir Ak Parti topluluğu tarafından karşılanan Mahmut Tat’a gösterilen ilgi dikkat çekti. Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette, Mahmut Tat’ın siyasi birikimi, tecrübesi ve Tarsus’taki çalışmaları konuşuldu. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, eğer Cumhur İttifakı Tarsus’ta iktidar olursa, şehrin gelişme potansiyelinin hacmini artıracağını ifade etti.

Turizm, ticaret, tarım ve kültür şehri olarak nitelendirilen ancak beklediği ilgiyi görmeyen Tarsus’un potansiyelini vurgulayan Mahmut Tat, “Tarsus’u yönetmek çocuk oyuncağı değil, ancak Cumhur İttifakı olarak birlikte çalışarak Tarsus’u hak ettiği yere taşıyacağız” dedi. Ayrıca, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus’un birlikte yönetileceğine olan inancını dile getirerek, “İnandık, kazanacağız” sözleriyle seçim sürecine güçlü bir başlangıç yaptıklarını ifade etti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster